Ciocolata Babka

Ciocolata Babka
Ciocolata Babka ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 553 calorii, 9g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 12 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Babka, Ciocolata Babka, și Ciocolata Babka pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați drojdia și 2 linguri de apă caldă în vasul unui mixer de suport; se lasă deoparte până se spumează, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați laptele, smântâna, gălbenușul de ou și 1/2 cană de făină; bateți cu atașamentul cu zbaturi la viteză medie până se combină. Treceți treptat în restul de 1 1/4 cești de făină, răzuind castronul după cum este necesar, pentru a forma un aluat umed, aproximativ4 minute. Creșteți viteza la mediu; adăugați oul întreg, zahărul, sarea și vanilia și bateți până la crem, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
(Keebler)(Keebler)
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați untul, câte 1 lingură pe rând; bateți până se încorporează. Aluatul va fi foarte umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
4
Ungeți un bol mare cu unt; transferați aluatul în vas și acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Lăsați să se ridice într-un loc cald până aproape că s-a dublat în dimensiune, aproximativ 1 oră, 30 de minute. Amestecați aluatul pentru a-l lovi cu pumnul; acoperiți și refrigerați până la ferm, cel puțin 3 ore sau până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
PunchPunch
6
Praf generos o foaie de hârtie pergament cu făină. Puneți aluatul într-un pătrat pe pergament, apoi rotiți-l într-un dreptunghi de 11 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
7
Transferați aluatul și pergamentul pe o foaie de copt și periați excesul de făină. Acoperiți și răciți până când este suficient de ferm pentru a forma, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Între timp, faceți umplutura: pulsați migdalele și zahărul într-un robot de bucătărie până la bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
9
Adăugați untul, oul, romul, vanilia, scorțișoara, coaja de portocală și extractul de migdale; puls până la neted. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(Keebler)(Keebler)
Miere De CitriceMiere De Citrice
10
Faceți streusel: zdrobiți zahărul, făina și untul cofetarilor într-un bol cu o furculiță pentru a face aglomerări. Acoperiți și răciți până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Ungeți o tigaie de pâine de 8 1/2-pe-4 de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
12
Întindeți umplutura de migdale peste aluat, lăsând o margine de 1 inch; presărați cu ciocolata. Pornind de la o parte scurtă, folosiți pergamentul pentru a înfășura bine aluatul, perindând excesul de făină. Strângeți capetele rolei, apoi răsuciți de mai multe ori. Îndoiți răsucirea în jumătate, astfel încât capetele să se întâlnească. Răsuciți din nou aluatul pliat și puneți-l în tigaie. Acoperiți cu pergament cu unt; lăsați să crească într-un loc cald până la pufos, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
(23)(23)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Ungeți pâinea cu oul bătut, apoi presărați cu streusel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
15
Coaceți până când pâinea este aurie și izvorăște înapoi când este presată, 1 oră până la 1 oră, 10 minute. Slăbiți cu un cuțit, apoi lăsați să se răcească în tigaie, 1 oră. Desfaceți pe un suport pentru a termina răcirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
16
Fotografie de Anna Williams
DificultateExpert
Gata În12 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista