Ciocolata alba crema de zahar ars
Ciocolata alba crema de zahar ars necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 78 cenți pe porție. Această garnitură are 364 calorii, 4G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 553 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți zahăr auriu și ciocolată neagră, extract de vanillan tsp și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Ciocolata Alba Crincalme Brulee, și Cremă De Ciocolată Albă Brulee sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți smântâna, ciocolata și păstaia de vanilie într-o tigaie până când ciocolata s-a topit. Scoateți focul și lăsați să se infuzeze timp de 10 minute, răzuind semințele de păstăi în cremă. Dacă utilizați extractul de vanilie, adăugați imediat.
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Bateți gălbenușurile și zahărul până devin palide. se amestecă crema de ciocolată. Se strecoară într-un ulcior și se toarnă în ramekins.
Așezați într-o tavă adâncă de prăjire și turnați apă clocotită la jumătatea părților laterale.
Coaceți timp de 15-20 de minute până când setați doar cu un centru clătinat. Se răcește la frigider cel puțin 4 ore.
Pentru a servi, presărați puțin zahăr deasupra brles și caramelizați cu o torță sau scurt sub un grătar fierbinte. Lăsați caramelul să se întărească, apoi serviți.