Ciocolata alba crema de zahar ars

Ciocolata alba crema de zahar ars
Ciocolata alba crema de zahar ars necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 78 cenți pe porție. Această garnitură are 364 calorii, 4G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 553 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți zahăr auriu și ciocolată neagră, extract de vanillan tsp și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Ciocolata Alba Crincalme Brulee, și Cremă De Ciocolată Albă Brulee sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți smântâna, ciocolata și păstaia de vanilie într-o tigaie până când ciocolata s-a topit. Scoateți focul și lăsați să se infuzeze timp de 10 minute, răzuind semințele de păstăi în cremă. Dacă utilizați extractul de vanilie, adăugați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Bateți gălbenușurile și zahărul până devin palide. se amestecă crema de ciocolată. Se strecoară într-un ulcior și se toarnă în ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Așezați într-o tavă adâncă de prăjire și turnați apă clocotită la jumătatea părților laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Coaceți timp de 15-20 de minute până când setați doar cu un centru clătinat. Se răcește la frigider cel puțin 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Pentru a servi, presărați puțin zahăr deasupra brles și caramelizați cu o torță sau scurt sub un grătar fierbinte. Lăsați caramelul să se întărească, apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Blow TorchBlow Torch
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista