Cină cu tigaie de vită

Cină cu tigaie de vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cina cu tigaie de vită. Pentru 1,04 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 341 de calorii, 19 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos de roșii, ardei, carne de vită măcinată și mexicorn. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cină cu carne de vită și cartofi în tigaie pentru împrejurimi, Tigaia cu carne de vită: cină tex-mex ușoară și tigaie cu taco cu carne de vită: cină tex-mex ușoară.

Instrucțiuni

1
Gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați sos de roșii și apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scurgeți tăițeii; se adaugă la amestecul de carne de vită. Se amestecă porumbul, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Se presară cu brânză; se acopera si se gateste pana se incalzeste si branza se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista