Salată De Țelină
Salata de Celeriac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 79 de cenți pe porție. O porție conține 62 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, capete de usturoi, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piure de supă de țelină cu țelină glazurată și măr Curry, Salată De Țelină, Pere Și Rachetă, și Rețetă De Salată De Celeriac Cu Panglică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capetele de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Tăiați 1/4 inch din partea de sus a fiecărui cap; acoperiți ușor suprafețele tăiate cu spray de gătit; presărați cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Înfășurați fiecare cap separat în folie.
Coaceți la 400 timp de 45 de minute; lăsați să se răcească 10 minute. Cuișoare Separate; stoarceți pulpa de usturoi; aruncați piei.
Puneți pulpa de usturoi, 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper, smântână, bulion, oțet, muștar și zahăr într-un blender; procesați până la neted.
Se toarnă pansamentul într-un castron; acoperiți și răciți 2 ore.
Combinați țelina și arpagicul într-un castron mare; adăugați pansament și aruncați bine.