Cinnamon Rolls I
Rulouri de scorțișoară s-ar putea să fiu doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 262 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 181 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină de pâine, drojdie instantanee, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Rulouri de scorțișoară peste noapte – puteți coace rulouri proaspete și calde de scorțișoară dimineața, {Aragaz lent} fondue cu scorțișoară cu rulouri de scorțișoară în miniatură de 20 de minute, și Rulouri de scorțișoară de dovleac cu glazură de brânză cremă de scorțișoară de arțar.
Instrucțiuni
Puneți apă, ou, făină de pâine, zahăr alb, lapte praf, sare, 5 linguri unt și drojdie în mașina de pâine în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea aluatului și porniți mașina.
Între timp; într-o cratiță mică, topiți 1/3 cană de unt.
Adăugați 1/2 cană zahăr brun și înghețată; aduceți la fierbere și gătiți timp de 2 minute.
Turnați caramelul în fundul unei tigaie ușor unsă de 9 x 13 inci.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Când mașina a terminat ciclismul, scoateți aluatul din tigaie și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Puneți aluatul într-un dreptunghi.
Se întinde cu unt înmuiat și se presară ușor cu scorțișoară. Zdrobiți 1/2 cană de zahăr brun deasupra.
Roll up, și marginea sigiliu.
Se taie în 12 role, și locul în tigaie pregătit de caramel. Se lasă să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 45 de minute.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de aproximativ 20 până la 25 de minute, până se rumenesc.