Cina în seara asta: Risotto de roșii prăjite cu Mozzarella proaspătă

Cina în seara asta: Risotto de roșii prăjite cu Mozzarella proaspătă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete principale, așa că dați cina în seara asta: Risotto de roșii prăjite cu Mozzarellan proaspăt. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 710 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.03 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 154 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ulei de măsline, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Încercați Cina în seara asta: supă proaspătă de roșii cu Guacamole de porumb prăjit, Cina In Seara Asta: Broccoli Rabe, Ardei Roșu Prăjit, Mozzarella, și Cina În Seara Asta: Sos De Roșii De Fenicul Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Aruncați roșiile într-un castron cu usturoiul și uleiul de măsline și întindeți-le pe o foaie de copt. Se condimentează generos cu sare grosieră și se prăjește, întorcându-se ocazional, până se înmoaie, se prăbușește și se caramelizează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Răsturnați roșiile (și toate sucurile de prăjire) într-o strecurătoare sau o moară de alimente și împingeți-le într-un castron pentru a face un piure gros. Cojile și semințele vor rămâne în strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
În timp ce roșiile se prăjesc, aduceți bulionul de legume într-o oală medie la foc mic. Într-o oală mare și grea (cum ar fi un cuptor olandez), încălziți untul la foc mediu până când spuma dispare, apoi adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Adăugați orezul risotto în ceapă și amestecați bine pentru a acoperi boabele în grăsime. Continuați să gătiți pentru a prăji orezul (va deveni parțial translucid), apoi adăugați 1 cană din bulionul de legume și gătiți până se absoarbe. Continuați să adăugați stocul 1 cană odată, deoarece este absorbit în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5
Odată adăugat tot stocul, gustați un bob; ar trebui să fie moale și să mai rămână ceva mușcătură. Dacă este necesar, continuați să adăugați puțină apă pentru a termina de gătit orezul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Se amestecă piureul de roșii prăjit și se fierbe câteva minute mai mult, apoi se ia de pe foc și se amestecă mozzarella proaspătă. Acoperiți și lăsați să stea câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella ProaspătăMozzarella Proaspătă
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
7
Se servește cu un strop de ulei de măsline și o grămadă de micro verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
VerziiVerzii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista