Cina în seara asta: Risotto de roșii prăjite cu Mozzarella proaspătă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete principale, așa că dați cina în seara asta: Risotto de roșii prăjite cu Mozzarellan proaspăt. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 710 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.03 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 154 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ulei de măsline, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Încercați Cina în seara asta: supă proaspătă de roșii cu Guacamole de porumb prăjit, Cina In Seara Asta: Broccoli Rabe, Ardei Roșu Prăjit, Mozzarella, și Cina În Seara Asta: Sos De Roșii De Fenicul Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Aruncați roșiile într-un castron cu usturoiul și uleiul de măsline și întindeți-le pe o foaie de copt. Se condimentează generos cu sare grosieră și se prăjește, întorcându-se ocazional, până se înmoaie, se prăbușește și se caramelizează, aproximativ 30 de minute.
Răsturnați roșiile (și toate sucurile de prăjire) într-o strecurătoare sau o moară de alimente și împingeți-le într-un castron pentru a face un piure gros. Cojile și semințele vor rămâne în strecurătoare.
În timp ce roșiile se prăjesc, aduceți bulionul de legume într-o oală medie la foc mic. Într-o oală mare și grea (cum ar fi un cuptor olandez), încălziți untul la foc mediu până când spuma dispare, apoi adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Adăugați orezul risotto în ceapă și amestecați bine pentru a acoperi boabele în grăsime. Continuați să gătiți pentru a prăji orezul (va deveni parțial translucid), apoi adăugați 1 cană din bulionul de legume și gătiți până se absoarbe. Continuați să adăugați stocul 1 cană odată, deoarece este absorbit în orez.
Odată adăugat tot stocul, gustați un bob; ar trebui să fie moale și să mai rămână ceva mușcătură. Dacă este necesar, continuați să adăugați puțină apă pentru a termina de gătit orezul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se amestecă piureul de roșii prăjit și se fierbe câteva minute mai mult, apoi se ia de pe foc și se amestecă mozzarella proaspătă. Acoperiți și lăsați să stea câteva minute.
Se servește cu un strop de ulei de măsline și o grămadă de micro verzi.