Cina în seara asta: pene de Iceberg Blue Smoke cu pansament Roquefort
Cina in seara asta: Blue Smoke ' s Iceberg Wedges cu pansament Roquefort este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 289 calorii, 3G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos Worcestershire, pătrunjel, brânză roquefort și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Cina în seara asta: pană Iceberg cu slănină caldă și pansament cu brânză albastră, Pene Iceberg cu sos de brânză albastră, și Pene de salată Iceberg cu sos de brânză albastră.
Instrucțiuni
1
Combinați smântâna, maioneza (sau iaurtul), sosul Worcestershire, usturoiul și oțetul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Bateți împreună. Apoi pliați brânza și pătrunjelul.