Cina în seara asta: Palak Aalu, vărul lui Palak Paneer
Cina Reteta In seara asta: Palak Aalu, vărul lui Palak Paneer ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană servește 2 și costă $3.57 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 359 calorii. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, turmeric măcinat, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Jocuri cu Masini-Jocuri cu masini, Palak Tofu: Un Palak Paneer Sănătos, și palak paneer , cum se face palak paneer / paneer s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți spanacul într-o strecurătoare și apoi aruncați-l într-o oală mare setată la foc mediu. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, timp de aproximativ 10 minute. Spanacul ar trebui să se ofilească și să reducă în dimensiune. Tăiați aproximativ spanacul.
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare setată la foc mediu.
Adăugați semințele de chimen și muștar și gătiți, amestecând des, până când sunt parfumate. Ar trebui să dureze câteva minute. Apoi adăugați turmericul, coriandrul, chimenul și jalapenos. Gatiti inca un minut.
Se adauga cartofii cubati si saut-ul pentru aproximativ 5 minute, amestecand din cand in cand.
Se toarnă în apă și un vârf de sare, se acoperă tigaia și se fierbe timp de 10 minute.
Aruncați spanacul tocat, amestecați bine, acoperiți și gătiți încă 5 minute. Radeți nucșoara deasupra și serviți cu orez.