Cina în seara asta: Chorizo și Frittata de cartofi
Cina in seara asta: Chorizo și cartofi Frittatan este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. O porție conține 507 calorii, 20g de proteine, și 31g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cârnați chorizo, ouă, sare de mare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă este plăcută de 69 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina în seara asta: Frittata de cartofi și Kale, Cina în seara asta: mic dejun Burrito cu Chorizo, cartofi și ou, și Cina în seara asta: Frittata cu porumb, Scallion și cartofi.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă sărată la fiert și gătiți bucățile de cartofi până când sunt foarte fragede.
Scurgeți și reveniți la oala lor pentru a se usca la abur. Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Între timp, bateți ouăle într-un bol cu sare și piper și feliați șalotele.
Adăugați-le într-un castron și acoperiți cu sucul de lămâie, un strop de ulei de măsline și un vârf de sare și piper. Ciupiți cu degetele pentru a vă îmbrăca și lăsați-le să se marineze, ceea ce le va înmuia aroma aspră crudă.
Scoateți bucățile de chorizo și cartofi, lăsând uleiul în urmă și adăugați frunzele de rozmarin. Gatiti-le la foc mare pana cand incepeti sa crisp, apoi turnati ouale.
Adăugați chorizo și bucăți de cartofi în tigaie, distribuind uniform și introduceți tigaia în cuptorul neacoperit. Gatiti pana cand ouale se umfla si se rumenesc usor deasupra.
Se amestecă pătrunjelul cu șalotele și se împrăștie peste tigaie.