Cina Petrecere Panko Dijon Somon

Cina Petrecere Panko Dijon Somon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul Panko Dijon. Această rețetă face 6 porții cu 277 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.96 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de unt, muștar dijon, buruieni de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Dijon și somon cu crustă Panko, Cina De Somon, și Dinner Party Series-Partea 3: Planta Basted Somon.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă de coasta Sonoma întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt clasice Lauren cu nuanțe de lămâie-minerală, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromaticele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este cu mai multe fațete, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația gurii prezintă o notă de vârf a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate tulbure care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația minimă intervențională.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista