Cina in seara asta: Welsh Rarebit cu varza de Bruxelles

Cina in seara asta: Welsh Rarebit cu varza de Bruxelles
Cina in seara asta: Welsh Rarebit cu varza de Bruxelles ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 727 calorii, 36g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bere, sare și piper, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Cina In Seara Asta: Momofuku Varza De Bruxelles, Cina in seara asta: varza de Bruxelles cu Chorizo, și Cina in seara asta: tofu caramelizat cu varza de Bruxelles.

Instrucțiuni

1
Pentru varza de Bruxelles: reglați rafturile cuptorului la pozițiile medii inferioare și superioare și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă ulei de canola în tigaie mare de fier setată la foc mediu. Când uleiul începe să strălucească, adăugați muguri tăiați cu fața în jos. Gatiti pana cand varza incepe sa se rumeneasca pe fund, aproximativ 10 minute. Aruncați mugurii cu o lingură de lemn și transferați tigaia în cuptor. Gatiti pana cand este fraged si verde aprins, aproximativ opt minute, amestecand dupa patru minute. Opriți cuptorul și puneți varza deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pentru Rarebitul galez: umpleți o cratiță de dimensiuni medii cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Așezați un castron mare de metal deasupra pentru un cazan dublu.
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați unt. Când se topește, se toarnă bere. Când berea este caldă, amestecați brânza, adăugând aproximativ un sfert de cană la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Când toată brânza s-a topit, adăugați încet oul bătut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Adăugați sos Worcestershire, sare, boia, muștar și fulgi de ardei roșu. Continuați să bateți și gătiți până când sosul începe să se îngroașe, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Așezați două felii de pâine pe fiecare farfurie și puneți lingura peste suficient sos de brânză pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
9
Se servește cu varza de Bruxelles pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista