Cina in seara asta: Welsh Rarebit cu varza de Bruxelles
Cina in seara asta: Welsh Rarebit cu varza de Bruxelles ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 727 calorii, 36g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bere, sare și piper, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Cina In Seara Asta: Momofuku Varza De Bruxelles, Cina in seara asta: varza de Bruxelles cu Chorizo, și Cina in seara asta: tofu caramelizat cu varza de Bruxelles.
Instrucțiuni
1
Pentru varza de Bruxelles: reglați rafturile cuptorului la pozițiile medii inferioare și superioare și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Se toarnă ulei de canola în tigaie mare de fier setată la foc mediu. Când uleiul începe să strălucească, adăugați muguri tăiați cu fața în jos. Gatiti pana cand varza incepe sa se rumeneasca pe fund, aproximativ 10 minute. Aruncați mugurii cu o lingură de lemn și transferați tigaia în cuptor. Gatiti pana cand este fraged si verde aprins, aproximativ opt minute, amestecand dupa patru minute. Opriți cuptorul și puneți varza deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Varză
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Pentru Rarebitul galez: umpleți o cratiță de dimensiuni medii cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Așezați un castron mare de metal deasupra pentru un cazan dublu.
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Adăugați unt. Când se topește, se toarnă bere. Când berea este caldă, amestecați brânza, adăugând aproximativ un sfert de cană la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Când toată brânza s-a topit, adăugați încet oul bătut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Adăugați sos Worcestershire, sare, boia, muștar și fulgi de ardei roșu. Continuați să bateți și gătiți până când sosul începe să se îngroașe, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Așezați două felii de pâine pe fiecare farfurie și puneți lingura peste suficient sos de brânză pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii