Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: Panang Beef Curry o încercare. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 643 calorii, 29G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,83 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 136 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână friptură de vită, zahăr de palmier, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul de palmier, puteți urma acest fel principal cu Halloween Taie Cookie-Urile De Zahăr ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Cina In Seara Asta: Okra Curry, Cina In Seara Asta: Ciuperci Curry, și Cina în seara asta: linte roșie și Curry Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți deoparte aproximativ 3 linguri de lapte de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
2
Încălziți restul într-o cratiță medie sau wok până când apar mici bazine de ulei la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați pasta de curry și amestecați bine pentru a încorpora. Gatiti pana la aromat, 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
4
Adăugați carnea de vită și fierbeți până aproape fierte, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Adăugați ardei gras, sos de pește și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Sos De Pește
Suc De Lămâie, Opțional
6
Lăsați să fiarbă câteva minute, apoi gustați, adăugând sos de pește sau zahăr după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Suc De Lămâie, Opțional
7
Adăugați var kaffir (dacă utilizați busuioc, nu adăugați până la pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
8
și fierbeți până la aromat, cu 1 până la 2 minute mai mult.
9
Se ia de pe foc și se acoperă cu arahide, ardei iute și frunze proaspete de busuioc dacă se utilizează. Puneți deasupra laptele de cocos rezervat și serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Hofer Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.