Cina In Seara Asta: Panang Carne De Vită Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: Panang Beef Curry o încercare. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 643 calorii, 29G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,83 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 136 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână friptură de vită, zahăr de palmier, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul de palmier, puteți urma acest fel principal cu Halloween Taie Cookie-Urile De Zahăr ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Cina In Seara Asta: Okra Curry, Cina In Seara Asta: Ciuperci Curry, și Cina în seara asta: linte roșie și Curry Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți deoparte aproximativ 3 linguri de lapte de cocos.
Încălziți restul într-o cratiță medie sau wok până când apar mici bazine de ulei la suprafață.
Adăugați pasta de curry și amestecați bine pentru a încorpora. Gatiti pana la aromat, 4-5 minute.
Adăugați carnea de vită și fierbeți până aproape fierte, aproximativ 2 minute.
Adăugați ardei gras, sos de pește și zahăr.
Lăsați să fiarbă câteva minute, apoi gustați, adăugând sos de pește sau zahăr după cum este necesar.
Adăugați var kaffir (dacă utilizați busuioc, nu adăugați până la pas
și fierbeți până la aromat, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Se ia de pe foc și se acoperă cu arahide, ardei iute și frunze proaspete de busuioc dacă se utilizează. Puneți deasupra laptele de cocos rezervat și serviți cu orez.