Cina De Pui Și Orez De 20 De Minute

Cina De Pui Și Orez De 20 De Minute
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 66 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 20 și costă 30 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați flori de broccoli, apă, ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rapid 15 Minute se amestecă-prăji de pui și legume, Rapid 10 Minute Creveți Teriyaki Se Amestecă-Prăji, și Pui și Broccoli se amestecă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați legume;se amestecă 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3
Se amestecă apa și sosul de soia. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Adăugați orez și pui; se amestecă bine. Capac; gatiti la foc mic 5 min. sau până când orezul este fraged și amestecul de pui este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate4
Revista