Cimbru Spanac-Anghinare Dip

Cimbru Spanac-Anghinare Dip
Savory Spanac-Anghinare Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 24 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 60 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, Parmezan, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spanac La Cuptor Și Baie De Anghinare, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă ingredientele până se amestecă.
3
Lingura în 9-inch Quiche fel de mâncare sau placă de plăcintă.
4
Coaceți 20 min. sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții24
Scor De Sănătate8
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista