Cimbru picant și ulei de usturoi

Cimbru picant și ulei de usturoi
Cimbru picant și ulei de usturoi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 13 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 16 și costă 19 cenți pe porție. Un amestec de crenguță de cimbru, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Năut prăjit cu cimbru de usturoi picant (GF , SF + Vegan), Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, și Pâine cu usturoi și cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mică și grea. Gatiti la foc mediu-mic pana cand termometrul Inregistreaza 20
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Reduceți căldura la minim; gatiti 20 de minute (nu lasati temperatura sa creasca peste 220). Se răcește la temperatura camerei.
3
Se strecoară amestecul de ulei printr-o sită într-un castron; aruncați solidele. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Notă: a se păstra la frigider într-un recipient de sticlă timp de până la 1 săptămână.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista