Cimbru picant și ulei de usturoi
Cimbru picant și ulei de usturoi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 13 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 16 și costă 19 cenți pe porție. Un amestec de crenguță de cimbru, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Năut prăjit cu cimbru de usturoi picant (GF , SF + Vegan), Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, și Pâine cu usturoi și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mică și grea. Gatiti la foc mediu-mic pana cand termometrul Inregistreaza 20
Reduceți căldura la minim; gatiti 20 de minute (nu lasati temperatura sa creasca peste 220). Se răcește la temperatura camerei.
Se strecoară amestecul de ulei printr-o sită într-un castron; aruncați solidele. A se păstra la frigider.
Notă: a se păstra la frigider într-un recipient de sticlă timp de până la 1 săptămână.