Cimbru Parmezan Spanac-Anghinare Dip
Cimbru parmezan Spanac-Anghinare Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 53 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella, inimi de anghinare marinate, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă ingredientele până se amestecă.
Lingură în vas de copt superficial pulverizat cu spray de gătit.
Coaceți 20 min. sau până se încălzește.