Cilantro Pui Milanez Cu Raita

Cilantro Chicken Milanese cu Raita ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 662 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Un amestec de muștar dijon, unt, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma iaurtul grecesc simplu, puteți urma acest fel principal cu Meyer Lemon - tort de iaurt grecesc cu ciocolată albă-Topping de iaurt grecesc ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Pui Cilantro cu milanez, Pui Curry la cuptor cu roșii și Raita de coriandru, și Scallion-Cilantro Raita.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Riesling, Gruener Veltliner
Sparkling rosul, Riesling și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Sparkling rossimbrox ( jumătate de sticlă). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Trandafir spumant Santa Margherita (jumătate de sticlă)]()
Trandafir spumant Santa Margherita (jumătate de sticlă)
Parfumurile elegante de căpșuni și citrice duc la un gust atractiv, cu fructe mixte de fructe de pădure care rămân la final. Acest vin este minunat de unul singur și se asortează bine cu aperitive sărate, mâncăruri complexe din fructe de mare și orice picant. Mousse-ul elegant vă va reîmprospăta Palatul pentru următoarea mușcătură și contrastarea bulelor cu ceva moale sau cremos vă poate ridica următoarea masă. Deschideți o sticlă împreună cu sufle de brânză de capră, scoici cu usturoi prăjit și pesto sau un curry de pui roșu picant gătit lent. De asemenea, aduce o strălucire încântătoare unui brunch festiv sau desertului tău bogat preferat. Amestec: 55% Chardonnay, 40% Glera și 5% Malbec