Cidru De Aragaz Lent
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și băutură vegană? Cidrul cu aragaz lent ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 173 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, ienibahar, bețișoare de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Slow Cooker Cider a tras carne de porc cu sos de grătar de cidru, Cidru De Aragaz Lent, și Cidru De Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Așezați scorțișoară, cuișoare și ienibahar într-o grosime dublă de pânză de brânză; aduceți colțurile de pânză și legați-le cu o sfoară pentru a forma o pungă.
Puneți cidrul și zahărul brun într-un 3-qt. aragaz lent; se amestecă până se dizolvă zahărul.
Adăugați punga de condimente.
Așezați felii de portocale deasupra. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2-3 ore sau până când se încălzește. Aruncați punga de condimente.