Chuy ' s Hatch Verde Chile Salsa
Rețeta Chuy ' s Hatch Green Chile Salsa ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 55 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 161 calorii. Pentru $3.44 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 2. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Peach + Trapa Chile Salsa, Trapa Prăjită Chile Salsa, și Cum se face trapa Chile Salsa Verde pentru rețete similare.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada