Chutney de piersici și ardei iute
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și condiment vegan? Chutney de piersici și ardei iute ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 20 de porții cu 74 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ardei iute de mărimea degetului mare, piersică și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Chilli Chutney, Ananas dulce și chutney de ardei iute, și Pui De Cocos Cu Chutney De Caise Chilli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, adăugați ceapa și gătiți câteva minute până când începeți să se înmoaie.
Adăugați ingredientele rămase, creșteți căldura și amestecați pentru a dizolva zahărul. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și piersicile s-au înmuiat, acest lucru va dura aproximativ 45 de minute. Între timp, sterilizați borcanele (vezi sfatul, mai jos).
Transferați chutney-ul în borcane, sigilați și lăsați să se răcească înainte de a mânca. Chutney-ul poate fi păstrat într-un loc răcoros și uscat timp de până la 1 an. Odată deschis, păstrați la frigider și mâncați în decurs de 4 săptămâni.