Chutney De Fructe De Vară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Chutney de fructe de vară. Această rețetă face 8 porții cu 144 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți ghimbir, piper, stafide aurii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare includ Somon curry cu Chutney de fructe de vară, Salată de fructe cu piatră de spanac: cea mai bună cină făcută din fructe de vară, și Chutney De Fructe.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere.
Așezați cuișoare întregi și băț de scorțișoară pe un strat dublu de pânză de brânză. Adunați marginile; legați în siguranță.
Adăugați punga de brânză, stafidele aurii, ghimbirul decojit feliat, semințele de muștar galben și ardeiul roșu zdrobit la tigaie. Reduceți căldura și fierbeți 8 minute.
Adăugați nectarine și piersici; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 4 căni (aproximativ 45 de minute), amestecând ocazional. Aruncați pachetul. Lingură într-un castron. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.