Chowders
Chowders ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 550 calorii. Pentru $29.62 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de frunze de dafin importate, carne de porc lichidă, sare albită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Sautați bucățele de porc sau slănină încet cu untul într-o cratiță mare timp de 5 minute, sau până când bucățile încep să se rumenească. Se amestecă ceapa și frunza de dafin; acoperiți și gătiți încet 8 până la 10 minute, până când ceapa este fragedă.
Scurgeți grăsimea și amestecați biscuiții sau firimiturile de pâine în ceapă.
Se toarnă lichidul; adăugați cartofii și fierbeți, acoperiți ușor, timp de aproximativ 20 de minute, până când cartofii sunt fragede. Condimentează după gust cu sare și piper alb, iar baza de supă este gata.
Pentru aproximativ 2 1/2 litri, servind 6 la
Frecați și înmuiați 24 de scoici cu coajă tare de dimensiuni medii. Aburiți-le timp de 3 până la 4 minute într-o cratiță mare bine acoperită cu 1 cană de apă, până când majoritatea s-au deschis.
Scoateți scoicile deschise;acoperiți și aburiți restul încă un minut. Aruncați scoicile nedeschise. Scoateți carnea din coji, apoi decantați lichidul aburitor foarte atent, astfel încât tot nisipul să rămână în cratiță; includeți lichidul aburitor de scoici ca parte a bazei de pudră. Între timp, tocați carnea de scoică într-un robot de bucătărie sau tocați-o manual. Îndoiți-le în baza de pudră finită. Chiar înainte de servire, încălziți până sub foc mic-astfel încât scoicile să nu se gătească prea mult și să se întărească. Îndoiți puțină smântână grea sau smântână dacă doriți; subțire cu lapte dacă este necesar, condimentați corect și serviți.
Pentru a pregăti scoici: frecați pe rând sub apă curentă, aruncând orice este crăpat, deteriorat sau nu bine închis. Înmuiați 30 de minute într-un lighean cu apă sărată (1/3 cană de sare la 4 litri de apă). Ridicați și, dacă mai mult de câteva boabe de nisip rămân în bazin, repetați. La frigider, acoperit de un prosop umed. Este înțelept să le folosiți într-o zi sau două.
Pregătiți baza de pudră folosind bulion de pește și/sau bulion ușor de pui și lapte.
Tăiați în bucăți de 2 inci 2 până la 2 1/2 kilograme de pește slab fără piele, dezosat, cum ar fi codul, eglefinul, halibutul, peștișorul sau bibanul de mare, toate un fel sau un amestec.
Adăugați la baza de pudră finită și fierbeți 2 până la 3 minute, doar până când peștele este opac și elastic. Condimentați corect și acoperiți fiecare porție, dacă doriți, cu o lingură de smântână.
Pregătiți baza de pudră folosind 6 căni de bulion ușor de pui și lapte. Se amestecă aproximativ 3 căni de porumb proaspăt ras în baza finită, adăugând, dacă doriți, 2 ardei verzi și/sau roșii tocate fin și sotate scurt în unt. Aduceți la foc mic timp de 2 până la 3 minute; asezonați corect și acoperiți fiecare porție, dacă doriți, cu o lingură de smântână.
Pregătiți baza de pudră folosind 6 căni de bulion ușor de pui și lapte. Se amestecă aproximativ 3 căni de porumb proaspăt ras în baza finită, adăugând, dacă doriți, 2 ardei verzi și/sau roșii tocate fin și sotate scurt în unt. Aduceți la foc mic timp de 2 până la 3 minute; asezonați corect și acoperiți fiecare porție, dacă doriți, cu o lingură de smântână.
Din ediția Hardcover. Extras din înțelepciunea bucătăriei Juliei de Julia Child Copyright (c) 2000 de Julia Child.Julia Child s-a născut în Pasadena, California. A absolvit Colegiul Smith și a lucrat pentru OSS în timpul celui de-al doilea război mondial; după aceea a locuit la Paris, a studiat la Cordon Bleu și a predat gătitul cu Simone Beck și Louisette Bartholle, cu care a scris primul volum din Mastering the Art of French Cooking (1961). În 1963, WGBH din Boston a lansat seria de televiziune "the French Chef", care a făcut din Julia Child o celebritate națională, câștigându-i Premiul Peabody în 1965 și un Emmy în 1966; emisiunile publice ulterioare de televiziune au fost "Julia Child & Company" (1978), "Julia Child & More Company" (1980) - ambele fiind însoțite de cărți de bucate-și "Dinner at Julia 's" (1983), urmate de "" (1995), și colaborarea ei cu Jacques P Pculpin, "Julia și Jacques cooking at home" (1999). Ediția a 40-a aniversare a Mastering the Art of French Cooking, Volumul 1, a fost publicată în 2001.Alex Prud ' homme este nepotul Juliei. Un scriitor independent, jurnalismul său a apărut în New York Times, New Yorker, Vanity Fair, Time și People. El este autorul jocului Cell și coautorul (cu Michael Cherkasky) al Forewarned. Locuiește în Brooklyn, New York.