Chowder Rhode Island Quahog
Rhode Island Quahog Chowder ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și rețeta de 30 pe care ați căutat-o. Acest aperitiv are 327 de calorii , 4 g de proteine și 22 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 25. Pentru 56 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână quahog, apă, cartofi bliss și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 39% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cioa de scoici Rhode Island , Cioa de scoici Rhode Island și Cioa de scoici în stil Rhode Island .
Instrucțiuni
Într-o oală mare, acoperiți cartofii cu apă cu 2 inci.
Adăugați sare și piper, aduceți la fiert, apoi reduceți la fiert.
Într-o tigaie mare, încălziți carnea de porc sărată.
Adăugați ceapa și căliți. Când ceapa este translucidă, se adaugă la cartofii fierți.
Adăugați cartofii quahog, sucul de quahog și cimbru. Se fierbe timp de 30 de minute sau până când cartofii sunt gătiți.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru Chowder. Chowderul poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia prin bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau mergeți acasă cu un chardonnay bogat și untos. Un vin pe care l-ați putea încerca este Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 31 de dolari.
![Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay]()
Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay
Acest Chardonnay grațios se deschide cu arome de piersici, măr galben, condimente și o notă plăcută de vanilie cremă dulce. Vinul are o intrare moale cu citrice și note ușoare de miere care duc la un final persistent de lămâie dulce. Există un echilibru plăcut al acidității și mineralității care sporește prospețimea și eleganța acestui vin. Încercați să combinați acest Chardonnay cu corp mediu cu pește întreg la grătar cu lămâi și capere, scoici prăjiți stropiți cu ulei de măsline infuzat cu lămâie sau pui la friptură.