Chowder De Șuncă De Conopidă

Chowder De Șuncă De Conopidă
Ciorba de șuncă de conopidă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. O porție conține 121 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, bulion de pui, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare includ Caserola de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați cu șuncă, Chowder De Șuncă De Conopidă, și Supă De Conopidă-Șuncă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, gătiți cartofii, conopida și ceapa în bulion de pui până se înmoaie. Se amestecă laptele, șunca, sarea, piperul și nucșoara; se încălzește. Se amestecă fulgii de cartofi; se fierbe timp de 5-10 minute sau până când supa este la fel de groasă pe cât se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista