Chorizo roșii umplute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brânză manchego, cilantro, chorizo și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ravishing Reds Salata Cu Sos Hots Roșu, Crockpot Java tocană de vită cu ciuperci și roșii pentru copii, și Chorizo-Păstrăv Umplut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Se amestecă condimentele într-un castron mic. Spălați și uscați cartofii. Împingeți de mai multe ori în jurul fiecărui cartof cu o furculiță. Frecați uniform cu uleiul de măsline și presărați uniform cu amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se pune pe o tigaie și se coace până se gătește și pielea este crocantă, de la 45 de minute la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți din cuptor, înjumătățiți și, cu o lingură mică, scoateți cartoful, lăsând aproximativ 1/8-inch de carne în piele. Rezervați piei și tocați carnea de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Pentru umplutură: într-o tigaie sotată la foc mediu-mare, adăugați uleiul de canola. Când este fierbinte, adăugați chorizo și gătiți timp de 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați ceapa și sotati timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați ardeii roșii, măslinele și usturoiul și gătiți încă 1 până la 2 minute. Degajează tigaia cu tequila, gătind până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Tequila
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se scoate de pe foc și se amestecă cilantro și carnea de cartof rezervată pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
8
Așezați piei de cartofi într-o tigaie de plăcintă sau un vas de copt similar, cuibărindu-le unul împotriva celuilalt. Umpleți fiecare jumătate cu 1 1/2 linguri de amestec chorizo, acoperiți cu brânza și reveniți la cuptor. Gatiti pana cand branza incepe sa se topeasca si sunt incalzite, 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire