Chocolate Pot de Creme Brulee
Chocolate Pot de Creme Brulee ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,3 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 551 calorii, 6g de proteine, și 47G de grăsime per portie. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praf de espresso instant, zahăr, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 52 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Ciocolata Creme Brulee, și Ciocolata Cr Oktime Br Oktime Oktime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Aranjați 6 (6 uncii) ramekins într-o tigaie de prăjire.
Așezați ciocolata tocată într-un bol. Într-o cratiță medie grea, combinați smântâna grea și pudra de espresso instant și aduceți aproape la foc mic la foc mediu.
Se toarnă crema fierbinte peste ciocolată. Lăsați să stea 1 minut. Folosind un tel, combinați ingredientele până când ciocolata se topește complet și amestecul este neted. (De asemenea, puteți încălzi crema în cuptorul cu microunde până aproape de fierbere.
Se toarnă peste ciocolata și pudra de espresso.
Lăsați să stea 2 minute, apoi amestecați pentru a combina.)
Bateti galbenusurile de ou, coaja de portocala si zaharul intr-un bol mare pentru a amesteca. Amestecați treptat amestecul de ciocolată fierbinte și amestecați până când ingredientele sunt încorporate.
Împărțiți crema în mod egal între cupe folosind fie o ladă de 4 uncii, fie o ladă de 6 uncii. Folosind un prosop de hârtie umed, curățați părțile laterale ale ramekinelor, dacă este necesar.
Turnați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale cupelor. (De asemenea, puteți așeza ramekinele în tigaia de prăjire, așezați tigaia în cuptor și turnați apa în tigaie, la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.)
Coaceți cremele până când sunt doar așezate în jurul marginilor, dar încă moi în centru, 35 până la 40 de minute. Îndepărtați cu grijă ramekinele din apă. La frigider, neacoperit, până la frig.
Presărați 1 până la 2 lingurițe de zahăr uniform peste fiecare cremă. Ridicați ramekinul și rotiți ușor zahărul pentru a distribui uniform. Lucrând cu 1 oală de creme la un moment dat, țineți un blowtorch, astfel încât flacăra să fie la 2 centimetri deasupra suprafeței. Începând din centru și lucrând într-o mișcare circulară, încălziți zahărul până se topește și se caramelizează.
Nota lui Cook: Simțiți-vă liber să încercați diferite bomboane de ciocolată sau o combinație de 2 sau mai multe. Ciocolata cu lapte adaugă dulceață moale amestecului, în timp ce ciocolata dulce-amară adaugă o complexitate bogată. Mi se pare copii (și copilul în unele adulți) gălăgie pentru ciocolata cu lapte și mulți adulți adora semisweet sau amar. Alternativ, jucați cu arome. Schimbați pudra espresso pentru un strop de lichior de zmeură, cum ar fi Chambord sau Framboise pentru un finisaj Fructat. Experimentați și găsiți ceea ce vă place-este distractiv!
Torțele cu gaz propan sunt foarte inflamabile și trebuie ținute departe de căldură, flacără deschisă și expunere prelungită la lumina soarelui. Acestea trebuie utilizate numai în zone bine ventilate. Când aprindeți o torță cu gaz propan, așezați torța pe o suprafață plană și constantă, orientată departe de dvs. Aprindeți chibritul sau bricheta și apoi deschideți supapa de gaz. Aprindeți jetul de gaz și aruncați chibritul. Opriți întotdeauna supapa arzătorului la "degetul strâns" când ați terminat de utilizat lanterna. Copiii nu ar trebui să folosească niciodată o torță cu gaz propan fără supravegherea adulților.