Chocolate Pot de Creme Brulee

Chocolate Pot de Creme Brulee
Chocolate Pot de Creme Brulee ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,3 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 551 calorii, 6g de proteine, și 47G de grăsime per portie. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praf de espresso instant, zahăr, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 52 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Ciocolata Creme Brulee, și Ciocolata Cr Oktime Br Oktime Oktime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Aranjați 6 (6 uncii) ramekins într-o tigaie de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Așezați ciocolata tocată într-un bol. Într-o cratiță medie grea, combinați smântâna grea și pudra de espresso instant și aduceți aproape la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă crema fierbinte peste ciocolată. Lăsați să stea 1 minut. Folosind un tel, combinați ingredientele până când ciocolata se topește complet și amestecul este neted. (De asemenea, puteți încălzi crema în cuptorul cu microunde până aproape de fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se toarnă peste ciocolata și pudra de espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
5
Lăsați să stea 2 minute, apoi amestecați pentru a combina.)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Bateti galbenusurile de ou, coaja de portocala si zaharul intr-un bol mare pentru a amesteca. Amestecați treptat amestecul de ciocolată fierbinte și amestecați până când ingredientele sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă încălzită (soiul Conservat Funcționează)Frișcă încălzită (soiul Conservat Funcționează)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Împărțiți crema în mod egal între cupe folosind fie o ladă de 4 uncii, fie o ladă de 6 uncii. Folosind un prosop de hârtie umed, curățați părțile laterale ale ramekinelor, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
PolonicPolonic
8
Turnați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale cupelor. (De asemenea, puteți așeza ramekinele în tigaia de prăjire, așezați tigaia în cuptor și turnați apa în tigaie, la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Coaceți cremele până când sunt doar așezate în jurul marginilor, dar încă moi în centru, 35 până la 40 de minute. Îndepărtați cu grijă ramekinele din apă. La frigider, neacoperit, până la frig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Presărați 1 până la 2 lingurițe de zahăr uniform peste fiecare cremă. Ridicați ramekinul și rotiți ușor zahărul pentru a distribui uniform. Lucrând cu 1 oală de creme la un moment dat, țineți un blowtorch, astfel încât flacăra să fie la 2 centimetri deasupra suprafeței. Începând din centru și lucrând într-o mișcare circulară, încălziți zahărul până se topește și se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Blow TorchBlow Torch
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Nota lui Cook: Simțiți-vă liber să încercați diferite bomboane de ciocolată sau o combinație de 2 sau mai multe. Ciocolata cu lapte adaugă dulceață moale amestecului, în timp ce ciocolata dulce-amară adaugă o complexitate bogată. Mi se pare copii (și copilul în unele adulți) gălăgie pentru ciocolata cu lapte și mulți adulți adora semisweet sau amar. Alternativ, jucați cu arome. Schimbați pudra espresso pentru un strop de lichior de zmeură, cum ar fi Chambord sau Framboise pentru un finisaj Fructat. Experimentați și găsiți ceea ce vă place-este distractiv!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
ChambordChambord
Espresso InstantEspresso Instant
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
12
Torțele cu gaz propan sunt foarte inflamabile și trebuie ținute departe de căldură, flacără deschisă și expunere prelungită la lumina soarelui. Acestea trebuie utilizate numai în zone bine ventilate. Când aprindeți o torță cu gaz propan, așezați torța pe o suprafață plană și constantă, orientată departe de dvs. Aprindeți chibritul sau bricheta și apoi deschideți supapa de gaz. Aprindeți jetul de gaz și aruncați chibritul. Opriți întotdeauna supapa arzătorului la "degetul strâns" când ați terminat de utilizat lanterna. Copiii nu ar trebui să folosească niciodată o torță cu gaz propan fără supravegherea adulților.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 52 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista