Chocolate Chip Pound tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 425 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Un amestec de ciocolată semidulce, amestec instant de budincă de vanilie, amestec de prăjituri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Chocolate Chip Pound Tort, Pecan-Tort De Ciocolată Cu Ciocolată, și Ciocolata Chip Crumb Pound Tort.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort și amestecul de budincă. Faceți o fântână în centru și turnați ulei, ouă și lapte. Bateți la viteză mică până se amestecă. Răzuiți bolul și bateți 4 minute la viteză medie. Se amestecă ciocolata rasă și chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.