Chipsuri Serrano cu conserve de gutui și Manchego
Serrano Chips cu conserve de gutui și Manchego ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 47 calorii. Această rețetă servește 32 și costă 61 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână brânză manchego cu pană, ulei vegetal, șuncă serrano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Serrano, Manchego și sandvișuri cu mere, Ruladă de șuncă Serrano și brânză Manchego, și Cupcakes cu brânză de gutui, Manchego și Ritz.
Instrucțiuni
Tăiați șunca în triunghiuri de 32 (3 pe 2 pe 2 inci).
Încălziți 1/4 inch de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți șunca în 4 loturi, întorcându-se ocazional, până când este crocantă și o nuanță mai închisă, aproximativ 1 minut.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Folosind un avion de brânză sau un cojitor de legume, radeți 32 de bucăți mici de brânză din pană. (Fiecare piesă ar trebui să fie de aproximativ 1 inch pătrat.) Acoperiți fiecare cip de șuncă cu 1/8 linguriță de conserve de gutui, apoi apăsați pătratele de brânză în conserve.
* Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate.
** Disponibil la masa spaniolă (206-682-2827; spanishtable.com).
Brânza poate fi rasă cu 4 ore înainte și răcită, acoperită slab, pe un platou. Șunca poate fi prăjită cu 2 ore înainte și păstrată, neacoperită, la temperatura camerei.