Chipsuri de Pita cu Caviar de vinete
Chipsurile de Pita cu Caviar de vinete necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 52 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, piper, capere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Hummus De Vinete Condimentat Cu Chipsuri De Pita, DIP DE VINETE ȘI PĂTLAGINĂ CU CHIPSURI DE PITA DE CHIMEN (BORONIA), și Salată de vinete prăjite cu chipsuri de Pita și sos de iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti chipsuri de pita, împărțiți pitas; tăiați fiecare jumătate în 8 pene.
Așezați pene într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; acoperiți pene cu spray de gătit.
Se presară cu 1/4 linguriță sare.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Pentru a pregăti caviarul, așezați jumătățile de vinete, tăiate cu părțile în sus, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți ușor vinetele cu spray de gătit și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Scoateți din cuptor. Se răcește pe tigaie timp de 10 minute; coaja. Se toacă grosier pulpa; se pune într-un castron mediu.
Adăugați pătrunjelul și următoarele 8 ingrediente (prin usturoi), amestecând până se omogenizează.
Garnisiți cu crenguțe de pătrunjel; serviți cu chipsuri de pita și pene de lămâie, dacă doriți.