Chipsuri de măsline
Chipsurile cu măsline durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 40 de porții. O porție conține 80 de calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsimi . Pentru 25 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați aluat foietaj, tapenadă de măsline, pastă de roșii și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 28% , ceea ce nu este chiar atât de spectaculos. Chipsurile cu miere și susan - fără ou, fără zahăr și fără făină , chipsurile cu nuci pecan și scorțișoară și stafidele și chipsurile cu broccoli învelite în prosciutto și busuioc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade Fahrenheit.
Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți aluatul de foietaj într-un pătrat de 25x25 cm.
Întindeți uniform 3 linguri de pastă de tomate deasupra, urmate de 3 linguri de tapenadă de măsline.
Presărați deasupra jumătate din mozzarella și parmezan.
Întindeți foietajul ca pe o ruladă de jeleu, doar până la mijlocul aluatului. Repetați procesul cu cealaltă parte în același mod, formând 2 rulouri care se întâlnesc în centru. Repetați procesul cu a doua foaie de foietaj.
Acoperiți o tavă de copt cu hârtie de copt. Tăiați chiflele în felii de 1,2 cm grosime. Aranjați-le pe tava de copt și dați-le la frigider timp de 20 de minute. (Deoarece se vor umfla de două ori mai mari după coacere, așezați-le suficient de departe una de cealaltă.) Chiar înainte de coacere, bateți oul cu 2 linguri de apă într-un bol mic și ungeți feliile crocante cu măsline.
Coaceți timp de 20 de minute sau până se umflă și se rumenește.
Se servește cald sau la temperatura camerei.