Chipsuri De Chimen-Parmezan
Chipsurile de chimen-parmezan sunt un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 8 porții. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 84 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Chipsuri De Dovlecei Parmezan, Chipsuri De Dovlecei Parmezan, și Chipsuri De Rozmarin-Parmezan.
Instrucțiuni
Se amestecă brânza și chimenul într-un castron mediu. Pulverizați tigaie antiaderentă medie cu spray antiaderent; se încălzește la foc mediu.
Presărați 3 linguri de amestec de brânză în model rotund de dantelă de 4 inci peste fundul tigaiei. Gatiti pana cand branza se topeste, clocoteste si se rumeneste, aproximativ 4 minute.
Scoateți tigaia de pe foc. Folosind spatula de metal subțire, cu atenție și slăbiți treptat marginile de brânză clare; transferați ușor la prosoape de hârtie să se răcească. Repetați cu amestecul de brânză rămas, gătiți 1 brânză crocantă la un moment dat și pulverizați tigaia cu spray antiaderent înainte ca fiecare crocant să fie gătit. Mișto. (Se poate face cu 6 ore înainte. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.)
Se servește la temperatura camerei.