Chipsuri De Cartofi La Cuptor
Chipsurile de cartofi coapte necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 17 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană are 81 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de cookie nebunie. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Crud Sau Copt: Chipsuri De Cartofi Dulci, Chipsuri De Cartofi La Cuptor Cu Var Chili, și Caserola de pui cu chipsuri de cartofi coapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați două foi mari de copt cu folie antiaderentă sau hârtie pergament.Folosind o mandolină sau un cuțit foarte ascuțit, tăiați cartofii în felii foarte subțiri.
Puneți feliile de cartofi într-un castron mare și aruncați cu ulei de măsline.Aranjați cartofii pe tigaia căptușită cu folie antiaderentă și coaceți timp de 30 de minute până la 35 de minute.