Chipsuri De Brânză Appenzeller
Această rețetă face 45 de porții cu 195 calorii, 1g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți lapte, sare, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Chipsuri De Brânză, Chipsuri De Brânză, și Chipsuri De Brânză.
Instrucțiuni
Aduceți laptele doar la fierbere la foc moderat într-o cratiță grea de 3 litri și scoateți-l de pe foc.
Se amestecă brânzeturile până se topesc, apoi se răcește la temperatura camerei, aproximativ 15 minute.
Între timp, amestecați făina, praful de copt, sarea și piperul într-un castron mare.
Se amestecă ouăle și berea în amestecul de brânză, apoi se amestecă în amestecul de făină până se combină. Forțați aluatul printr-o sită cu ochiuri medii într-o măsură sau castron de 2 litri și lăsați să stea, neacoperit, 30 de minute.
Transferați aluatul pentru a stoarce sticla.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea adâncă de 10 inci (de preferință fontă) până când termometrul înregistrează 320 de metri pătrați F. lucrând foarte repede, strângeți aluatul în ulei fierbinte în vârtejuri libere pentru a forma 4 (2 1/2 inci) runde de dantelă, apoi prăjiți, răsturnând o dată, până devin aurii, aproximativ 1 minut în total. (Rundele se vor extinde la aproximativ 3 inci pe măsură ce gătesc.)
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge în 1 strat. Faceți mai multe chipsuri în același mod.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Chipsurile de brânză pot fi făcute cu 2 zile înainte și răcite complet, neacoperite, apoi păstrate într-un recipient etanș, stratificate între foi de pergament sau hârtie de ceară, la temperatura camerei. Recrisp pe o foaie de copt într-un cuptor preîncălzit de 350 de grade F, aproximativ 15 minute.