Chipsuri De Brânză Appenzeller

Chipsuri De Brânză Appenzeller
Această rețetă face 45 de porții cu 195 calorii, 1g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți lapte, sare, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Chipsuri De Brânză, Chipsuri De Brânză, și Chipsuri De Brânză.

Instrucțiuni

1
Aduceți laptele doar la fierbere la foc moderat într-o cratiță grea de 3 litri și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă brânzeturile până se topesc, apoi se răcește la temperatura camerei, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Între timp, amestecați făina, praful de copt, sarea și piperul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se amestecă ouăle și berea în amestecul de brânză, apoi se amestecă în amestecul de făină până se combină. Forțați aluatul printr-o sită cu ochiuri medii într-o măsură sau castron de 2 litri și lăsați să stea, neacoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BereBere
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
5
Transferați aluatul pentru a stoarce sticla.
6
Încălziți uleiul într-o tigaie grea adâncă de 10 inci (de preferință fontă) până când termometrul înregistrează 320 de metri pătrați F. lucrând foarte repede, strângeți aluatul în ulei fierbinte în vârtejuri libere pentru a forma 4 (2 1/2 inci) runde de dantelă, apoi prăjiți, răsturnând o dată, până devin aurii, aproximativ 1 minut în total. (Rundele se vor extinde la aproximativ 3 inci pe măsură ce gătesc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
7
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge în 1 strat. Faceți mai multe chipsuri în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChipsChips
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
Chipsurile de brânză pot fi făcute cu 2 zile înainte și răcite complet, neacoperite, apoi păstrate într-un recipient etanș, stratificate între foi de pergament sau hârtie de ceară, la temperatura camerei. Recrisp pe o foaie de copt într-un cuptor preîncălzit de 350 de grade F, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
ChipsChips
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții45
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista