Chipsuri cu brânză
Chipsurile de brânză necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 346 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cartofi prăjiți, lapte, sare de usturoi și făină. 144 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chipsuri De Brânză Kale, Cotlet și chipsuri cu brânză, și Chipsuri De Pita Cu Brânză.
Instrucțiuni
Pentru a face scufundarea, încălziți făina, praful de muștar și laptele într-o cratiță mică și gătiți ușor, amestecând constant, până se omogenizează. Continuați să barbotați și să amestecați până se îngroașă. Opriți focul, amestecați brânza până se topește, apoi condimentați după gust.
Răzuiți într-un castron rezistent la cuptorul cu microunde și puneți niște folie alimentară direct pe suprafață.
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Întindeți cartofii prăjiți pe 1-2 tăvi mari de copt și gătiți timp de 10 minute, apoi împrăștiați peste parmezan și sare de usturoi folosiți clești pentru a arunca și acoperi toate chipsurile din brânză, apoi continuați să coaceți încă 10 minute până devin aurii și crocante dacă chipsurile nu sunt suficient de crocante, creșteți cuptorul la 240C/220C ventilator/gaz 9 pentru câteva minute.
Reîncălziți ușor scufundarea în cuptorul cu microunde până se încălzește, amestecați arpagicul și serviți cu chipsurile fierbinți.