Chipsuri Crocante De Parmezan Butternut Squash
Chipsurile crocante de parmezan Butternut Squash ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 194 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți rozmarin, sare kosher, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Penne de grâu integral cu sos de dovlecei Butternut și conopidă prăjită + cercuri crocante de parmezan, Chipsuri De Parmezan La Cuptor, și Chipsuri De Squash Butternut.
Instrucțiuni
Echipament Special: termometru pentru prăjit, mandolină
Îndepărtați porțiunea superioară a cilindrului din dovlecelul de nucă și curățați-o cu un cojitor de legume. Aruncați sau utilizați porțiunea becului pentru altceva. Folosind o mandolină, tăiați fin chipsurile rotunde din cilindrul decojit și țineți-le în apă cu gheață timp de 30 de minute pentru a se răci. Preîncălziți 2 până la 3 inci de ulei într-o oală grea la 320 de grade F adăugați ierburile proaspete și prăjiți până se opresc din sfârâit.
Scoateți din ulei și scurgeți pe prosoape de hârtie. Chipsuri uscate între prosoape de hârtie apoi prăjiți în loturi mici timp de 2 până la 3 minute până când sunt aurii și crocante. Condimentează cu sare și duș cu parmezan proaspăt ras și ierburi mărunțite.