Tacosul de pui Chipotle - Lime este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 254 calorii. Pentru $ 2.26 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți coajă de var, tortilla de porumb, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tacos De Pui Chipotle Lime - 7 Puncte, Tacos Cu Pește De Tei Chipotle, și Tacos Cu Creveți De Tei Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Condimentați generos puiul, la exteriorul și în interiorul cavității, cu sare și piper, după gust. Cu degetele, puneți o parte din coaja de var sub pielea puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Presărați sucul de lămâie peste pui și puneți jumătățile în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Puneți puiul într-o tigaie, cu pieptul în sus și adăugați 1/4 cană de apă pe fundul tigaiei. Prăjiți puiul până când temperatura internă înregistrează 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu, când este introdus în cea mai groasă parte a coapsei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scoateți puiul din cuptor pe o placă de sculptură, lăsați să stea până când este suficient de rece pentru a se manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Într-un castron mic, combinați crema, chipotele tocate, coaja de var rămasă și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Odată ce puiul sa răcit, trageți carnea din oase și tăiați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Puneți o parte din puiul mărunțit pe fiecare tortilă, acoperiți cu crema chipotle și garnisiți cu puțină coajă din varul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa Tocata
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine.
50% Xarel-lo, 30% Macabeo și 20% Parellada în vârstă de 18 luni pe drojdie fac din această cava o valoare incredibilă. Bulele Delicate, cu o textură mătăsoasă și o mineralitate calcaroasă, fac această băutură cava ca șampania NV.
50% Xarel-lo, 30% Macabeo, and 20% Parellada aged for 18 months on the lees make this cava an incredible value. Delicate bubbles with a silky texture and a chalky minerality make this cava drink like NV Champagne.