Chip De Cartofi-Caramele De Ciocolată

Chip De Cartofi-Caramele De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caramele cu ciocolată cu cartofi. Această rețetă servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1110 calorii, 8g de proteine, și 78g de grăsime per portie. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți extract de vanillan, chipsuri de cartofi, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cookie-Uri Dulci Și Sărate Cu Cartofi De Cartofi, Caramel Ciocolata Chip Blondies, și Fulgi De Ciocolată - Biscuiți De Caramele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o foaie de copt cu folie și ungeți folia. Puneți deoparte 1 cană de chipsuri de cartofi; rupeți restul de 4 căni de chipsuri în jumătate dacă sunt mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Combinați untul, zahărul, vanilia și oțetul într-o cratiță la foc mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul este chihlimbar deschis și un termometru cu bomboane înregistrează 320 grade F, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se scoate de pe foc și se amestecă cele 4 căni de chipsuri, apoi se toarnă imediat pe foaia de copt și se întinde într-un strat subțire. Apăsați ușor jetoanele rezervate cu 1 cană deasupra caramelei și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CarameleCaramele
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Puneți aproximativ trei sferturi din ciocolată într-un vas de sticlă sigur pentru microunde și cuptor cu microunde 30 de secunde. Se amestecă, apoi se continuă cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând între fiecare, până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați ciocolata rămasă și amestecați până se omogenizează, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
6
Stropiți ciocolata peste caramelă. Puneți deoparte să se întărească, aproximativ 20 de minute. Rupeți caramele în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
CarameleCaramele
7
Fotografie de Stephanie Foley
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții5
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista