Chili Picant Fără Fasole

Chili Picant Fără Fasole
Chili picant fără fasole durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 90 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre destul de ieftin pentru Super Bowl. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. Un amestec de boia de ardei, cățel de usturoi, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Chili Fără Fasole, Chili Fără Fasole Cu Aragaz Lent, și Chili Fără Fasole Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, gătiți carnea de vită, ardeiul verde, ceapa și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă sosul de roșii, sucul de roșii, apa, pudra de chili, oregano, boia de ardei, chimen și cayenne și sare, dacă se dorește. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 45 de minute sau la grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
(recomandat: Sacramento)(recomandat: Sacramento)
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Poema Cavan Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Poema Cava Extra Dry
Poema Cava Extra Dry
Prezintă arome clare de mere verzi, cretă și flori de primăvară și arome proaspete, picante de fructe în gură, cu o urmă de dulceață care este bine echilibrată de aciditate.Un aperitiv grozav, acest vin se împerechează și cu aperitive și tarte sărate.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții2
Scor De Sănătate38
Revista