Chili pentru o petrecere mare

Chili pentru o petrecere mare
Chili pentru un Bash mare ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 887 calorii, 62g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 11 și costă $6.7 pe portie. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați legături de cârnați, pudră de chili, carne de vânat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ N-bash & Pegg, Touchdown Negru Bean Bash, și Cum sa faci cocktail-uri de vin congelate pentru sfârșitul verii bash.

Instrucțiuni

1
Într-o oală foarte mare.Mi-am folosit cuptorul electric de prăjit de 18 litri (blat).este ca un vas de crock foarte mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Se încălzește la 400 de grade se adaugă ulei și carne brună.În timp ce carnea se rumeneste adăugați ceapă, ardei, usturoi și sos Worcestershire.Continuați să gătiți până când toată carnea este rumenită amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Adăugați toate restul ingredientelor și reduceți temperatura la 275 de grade și gătiți timp de 2-3 ore până când toată aroma se amestecă într-un chili delicios. Asigurați-vă că amestecați tot timpul!Verificați dacă există condimente.Bucurați-vă de orez sau drept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Ingrediente

1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisifon crema dieteticasifon crema dietetica2kilogramefasole, îmi place, dar știu că în sud este nemaiauzit (opțional)fasole, îmi place, dar știu că în sud este nemaiauzit (opțional)2kilogramenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentarenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentare4(iarnă)1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire4ardei iute chipotle în adobo, tăiat cubulețeardei iute chipotle în adobo, tăiat cubulețe1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)¼ lingurita oregano¼ lingurita oregano397Nuci de orice fel (tocate)bere neagrăbere neagră2(iarnă)dressing lamaie piperdressing lamaie piper1mareardei gras, cubuleteardei gras, cubulete128Nuci de orice fel (tocate)ardei iute verde cubuleteardei iute verde cubulete2kilogramecarne de vânat măcinată sau 4 lbs carne de vită măcinatăcarne de vânat măcinată sau 4 lbs carne de vită măcinată2fierbinte italiană cârnați link-uri, maruntitafierbinte italiană cârnați link-uri, maruntita2mariceapă, tăiată cubulețeceapă, tăiată cubulețe1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)conserve) supă de pui cu conținut scăzut de sodiuconserve) supă de pui cu conținut scăzut de sodiu1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)bulion de pui sau bulion de legume (sau mai mult după cum este necesar)bulion de pui sau bulion de legume (sau mai mult după cum este necesar)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)8 (U-12) creveți8 (U-12) creveți1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi227Nuci de orice fel (tocate)Pâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribulion de curcan sau 4 căni de apăbulion de curcan sau 4 căni de apă3(iarnă)2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite907Nuci de orice fel (tocate)carne de vânat cubată sau 2 lbs carne de vităcarne de vânat cubată sau 2 lbs carne de vită4(iarnă)Sos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Marques de Caceres Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Marques de Caceres Cava
Marques de Caceres Cava
Culoare paie palidă reînviată de bule fine. Buchet de citrice cu note de brioșă. Fermecător și rotund în gură, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care evidențiază bulele sale fine.Un aperitiv răcoritor, această Cava se căsătorește bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții11
Scor De Sănătate45
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista