Chili la grătar cu porumb

Chili la grătar cu porumb
Chili la grătar cu porumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6 și costă 2,1 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 508 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, porumb, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Chili la grătar cu porumb, Chili La Grătar Cu Porumb, și Cotlete De Grătar Cu Chili.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea de 3 litri, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este bine gătită; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția brânzei și a chipsurilor de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 5 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când porumbul este fraged. Top porții individuale cu brânză și chipsuri de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Hullabaloo Zinfandel. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Hullabaloo Zinfandel
Hullabaloo Zinfandel
Hullabaloo 2012 prezintă arome de boysenberry, lemn dulce și piper alb pe nas, cu arome bine structurate de cireșe sălbatice, afine, cola și fructe de zmeură care domină palatul și se termină cu un strop frumos de condimente la final. Acest vin va continua să îmbătrânească grațios în următorii 5-7 ani.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista