Chili Cu Legume Cărnoase

Chili Cu Legume Cărnoase
Carnea de Chili de legume necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 99 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână fasole, chimen măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este un foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 64%. Rețete similare sunt Chili De Legume Bogate În Carne, Lasagna Cu Ardei Iute, și Mare Trei Fasole Chili.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume

Echipamente

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Masia Puigmolto Poate Xa Brut Cava
Masia Puigmolto Poate Xa Brut Cava
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate21
Revista