Chile-Pește Copt Cu Cartofi Dulci

Chile-Pește Copt Cu Cartofi Dulci
Chile - pește copt cu cartofi dulci este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 248 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, ulei vegetal, cartofi dulci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi dulci de două ori coapte cu Chipotle Chile, Cartofi dulci cu unt Ancho Chile, și Scorțișoară Chile Cartofi Dulci Prăjiți pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În36 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista