Chile-Chicken Enchiladas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chile-Chicken Enchiladas. O porție conține 400 de calorii, 19g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de făină, brânză cheddar, sos enchilada și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Enchiladas De Pui Chile Verde, Enchiladas De Pui Chile Verde, și Enchiladas De Pui Chile Verde.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați fundul vasului de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Întindeți 1/2 cană de sos enchilada în fundul vasului de copt. Într-un castron mediu, amestecați puiul, brânza Monterey Jack, smântâna și ardeii iute.
Lingură aproximativ 1/3 cană amestec de pui în centrul fiecărei tortilla.
Rulați tortilla; aranjați, coaseți părțile în jos, în vasul de copt. Top enchiladas cu sosul enchilada rămas.
Se presară cu brânză Cheddar. Pulverizați foaia de folie cu spray de gătit; acoperiți vasul de copt cu folie, pulverizat cu partea în jos.
Îndepărtați folia; coaceți cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când se topește fierbinte și brânza. Se acoperă cu avocado sau ceapă verde. Dacă doriți, serviți cu salată, roșii tocate și smântână suplimentară.