Chifteluțe italiene
Rețeta Italian Meatball Hoagies îți poate satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră . Această rețetă face 12 porții cu 487 de calorii , 24 g de proteine și 22 g de grăsime fiecare. Pentru 1,65 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de oregano, sare, fulgi de pătrunjel și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 47% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Ciorba de Chifteluțe , Albondigas (Ciorbă de Chifteie) și BahnMi Meatball Sub .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se stropește cu firimituri de biscuiți; amestecați ușor. Modelați în 1 inch. bile.
Puneți în 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tavi de copt.
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când carnea nu mai este roz.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Într-o cratiță mare, combinați sosul de roșii, parmezanul, oregano, busuiocul, pătrunjelul și sarea. Se aduce la fierbere la foc mediu; adăugați chiftele. Reduceți căldura; adăugați chiftele. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când se încălzește.
Serviți chiftele și sosul pe chifle. Acoperiți cu brânză mozzarella dacă doriți.