Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele în sos verde (Granatine con Salsa Verde). Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 466 calorii. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de capere, ouă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Salsa Verde (Sos Verde Italian), Pollo Con Salsa Verde (Pui Cu Sos Verde), și Salsa Verde-sos Tomatillo verde pentru Enchiladas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați pâinea în apă timp de 5 minute, scoateți-o din apă și apăsați lichidul cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Așezați pâinea înmuiată într-un castron mare, adăugați carnea de vită și cârnații și amestecați manual pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați usturoiul, busuiocul, ouăle și pecorino și amestecați bine pentru a combina. Faceți bile de mărimea unei mingi de golf din amestecul de carne și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cireșe Confiate Suplimentare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Într-o tigaie mare, cu fundul greu, încălziți 1 cană de ulei până la fumat. Gatiti chiftelele in ulei pana se rumenesc si fierte, lucrand in loturi daca este necesar pentru a evita supraaglomerarea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți chiftelele pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
În vasul de lucru al unui robot de bucătărie, curățați restul de 1/2 cană de ulei, hamsii, capere, pătrunjel, mentă și oțet alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb Distilat
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Se toarnă jumătate din sos peste chiftelele calde și se servește cealaltă jumătate pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. SeaGlass ros nr de Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Seaglass Rose de Pinot Noir
O frumoasă reflectare a terroirului de coastă curat al Județului Monterey, Rosul se deschide cu căpșuni sălbatice parfumate și petale de trandafir uscate pe nas. Arome de cireșe Suculente șizmeura coaptă este echilibrată de aciditatea răcoritoare și de un finisaj clar și curat. Acest vin vibrant este un partener de meniu divers, împerechindu-se excepțional de bine cu prosciutto și prăjituri de pepene galben sau crab cu aioli picante.