Chiftele Umplute: Polpettone Ripieni

Chiftele Umplute: Polpettone Ripieni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați chiftele umplute: Polpettone Ripieni. Această rețetă servește 8 și costă 1,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 360 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți rozmarin, prosciutto, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Chiftele de curcan (Polpettone di Tachino), Polpettone alla Toscano sau chiftele italiene ușoare, și Carciofi Ripieni (Anghinare Umplute) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați vițelul, 1 cană pesmet, brânză rasă, ouă și sare și piper, după gust și amestecați bine cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
(Keebler)(Keebler)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 1 lingură de sare. Scufundați frunzele de spanac în apă pentru a se ofili și îndepărtați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
3
Adăugați feliile de morcov în apa clocotită și gătiți timp de 4 până la 5 minute, apoi îndepărtați și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Combinați făina cu restul de 3 linguri de pesmet și praf puternic o placă de lucru din lemn cu amestecul. Bateți amestecul de vițel într-un dreptunghi gros de 1/2 inch și așezați frunzele de spanac peste carne, lăsând o margine de 1 inch pe părțile scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
5
Așezați feliile de morcov peste spanac în același mod, apoi stratificați prosciutto și brânza. Rotiți cu grijă carnea într-un jeleu, făcându-l cât mai ferm posibil. Cârnații ar trebui să aibă aproximativ 16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
6
Tăiați cârnații în jumătate transversal, sigilând bine capetele cu carnea pentru a împiedica brânza să se scurgă în timpul gătitului. Praful exterior cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
7
Într-o tigaie suficient de mare pentru a ține ambele rulouri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați rozmarinul și polpettonul și carnea brună pe toate părțile, întorcându-l cu grijă cu o lingură de lemn sau 2 spatule. Când carnea este maro, scoateți și aruncați cât mai mult ulei posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
9
Se toarnă jumătate din vin și bulionul de pui peste rulourile rumenite, se pune focul la mediu-mic, se acoperă tigaia și se gătește 15 minute. (Dacă lichidul se evaporă, adăugați puțină apă în tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Scoateți capacul, întoarceți rulourile de carne și turnați vinul rămas și bulionul de pui peste ele, acoperiți din nou și gătiți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Transferați rulourile de carne pe o tăietură. Puneți tigaia la foc mediu-mare și adăugați 1/2 cană de apă în sucurile de tigaie. Gatiti-va, razuind orice bucati maro, pana cand aveti 2 pana la 3 linguri de glazura de carne. Tulpina pentru a elimina frunzele de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Lăsați rulourile să se răcească la temperatura camerei, apoi feliați cât mai subțire posibil și serviți cu glazura de carne stropită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista