Chiftele Umplute: Polpettone Ripieni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați chiftele umplute: Polpettone Ripieni. Această rețetă servește 8 și costă 1,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 360 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți rozmarin, prosciutto, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Chiftele de curcan (Polpettone di Tachino), Polpettone alla Toscano sau chiftele italiene ușoare, și Carciofi Ripieni (Anghinare Umplute) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați vițelul, 1 cană pesmet, brânză rasă, ouă și sare și piper, după gust și amestecați bine cu mâinile.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 1 lingură de sare. Scufundați frunzele de spanac în apă pentru a se ofili și îndepărtați imediat.
Adăugați feliile de morcov în apa clocotită și gătiți timp de 4 până la 5 minute, apoi îndepărtați și lăsați deoparte.
Combinați făina cu restul de 3 linguri de pesmet și praf puternic o placă de lucru din lemn cu amestecul. Bateți amestecul de vițel într-un dreptunghi gros de 1/2 inch și așezați frunzele de spanac peste carne, lăsând o margine de 1 inch pe părțile scurte.
Așezați feliile de morcov peste spanac în același mod, apoi stratificați prosciutto și brânza. Rotiți cu grijă carnea într-un jeleu, făcându-l cât mai ferm posibil. Cârnații ar trebui să aibă aproximativ 16 inci.
Tăiați cârnații în jumătate transversal, sigilând bine capetele cu carnea pentru a împiedica brânza să se scurgă în timpul gătitului. Praful exterior cu făină.
Într-o tigaie suficient de mare pentru a ține ambele rulouri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic.
Adăugați rozmarinul și polpettonul și carnea brună pe toate părțile, întorcându-l cu grijă cu o lingură de lemn sau 2 spatule. Când carnea este maro, scoateți și aruncați cât mai mult ulei posibil.
Se toarnă jumătate din vin și bulionul de pui peste rulourile rumenite, se pune focul la mediu-mic, se acoperă tigaia și se gătește 15 minute. (Dacă lichidul se evaporă, adăugați puțină apă în tigaie).
Scoateți capacul, întoarceți rulourile de carne și turnați vinul rămas și bulionul de pui peste ele, acoperiți din nou și gătiți încă 15 minute.
Transferați rulourile de carne pe o tăietură. Puneți tigaia la foc mediu-mare și adăugați 1/2 cană de apă în sucurile de tigaie. Gatiti-va, razuind orice bucati maro, pana cand aveti 2 pana la 3 linguri de glazura de carne. Tulpina pentru a elimina frunzele de rozmarin.
Lăsați rulourile să se răcească la temperatura camerei, apoi feliați cât mai subțire posibil și serviți cu glazura de carne stropită.