Chiftele Sufocate
Chiftele sufocate necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 224 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ceapă, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Încercați Chiftele Sufocate Și Marinara " Bună Ziua Sănătoasă, Chiftele de pesto Cilantro: sufocate în sos Enchilada, și Pui Sufocat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, înmuiați pâinea în 1/4 cană de lapte timp de 2 minute.
Adăugați ouă, condimente și ceapă; se amestecă bine. Se amestecă în carne de vită; forma în 1-in. bile. Într-o tigaie, chiftele maronii în ulei; scurgeți,
Combinați supa și laptele rămas; se toarnă peste chiftele. Se amestecă până se încălzește sosul.
Se toarnă într-un 1-1/2-qt. vas de copt.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute timp de 25 de minute sau până când este fierbinte și bubuit.