Chiftele de năut și porumb
Chiftele de năut și porumb este un fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 285 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți pesmet, sare, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Rețete similare sunt Torturi de năut și porumb, Chiftele De Năut, și Chiftele Mediteraneene De Năut.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați porumb, ceapă și cimbru; saut 2 minute.
Așezați amestecul de ceapă, nautul, pesmetul, 2 linguri de făină de porumb, sare și piper roșu într-un robot de bucătărie. Pulsați de 2 ori sau până când sunt combinate și groase. Împărțiți amestecul de năut în 4 porții egale, modelându-le fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch; chiftele de dragare în 1 lingură de făină de porumb.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați patties; gatiti 5 minute. Întoarceți cu grijă chiftelele; gatiti 5 minute sau pana devin aurii.