Chiftele de năut și porumb

Chiftele de năut și porumb
Chiftele de năut și porumb este un fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 285 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți pesmet, sare, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Rețete similare sunt Torturi de năut și porumb, Chiftele De Năut, și Chiftele Mediteraneene De Năut.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați porumb, ceapă și cimbru; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Așezați amestecul de ceapă, nautul, pesmetul, 2 linguri de făină de porumb, sare și piper roșu într-un robot de bucătărie. Pulsați de 2 ori sau până când sunt combinate și groase. Împărțiți amestecul de năut în 4 porții egale, modelându-le fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch; chiftele de dragare în 1 lingură de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați patties; gatiti 5 minute. Întoarceți cu grijă chiftelele; gatiti 5 minute sau pana devin aurii.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista