Chiftele De Fasole Neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați chiftelele de fasole neagră. O porție conține 297 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 74 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de pesmet, coriandru, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Torturi De Fasole Neagră De 15 Minute, Chiftele Picante De Fasole Neagră, și Chiftele Falafel Cu Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie la foc mediu-mare, adăugați 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați ceapa verde, usturoiul, ceapa și ardeiul gras și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și ușor carbonizate, aproximativ 10 minute.
Așezați fasolea într-un robot de bucătărie și adăugați amestecul de ceapă. Procesați timp de aproximativ 20 de secunde.ransfer într-un castron și adăugați ingredientele rămase. Formați amestecul în chiftele. Aranjați tortele pe o farfurie și dați-le la frigider timp de 45 de minute sau acoperiți bine cu folie de plastic și dați-le la frigider peste noapte.mănâncă 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie pe mediu. Când este fierbinte, prăjiți prăjiturile, rotind o dată, până când sunt ușor crocante, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.