Chiftele De Curcan Kale

Chiftele De Curcan Kale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftelele de Kale de curcan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 105 calorii. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 34 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de pesmet, mai multe măcinări piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chiftele de Curry galben și Kale, Pizza Bianca cu Kale și chiftele, și Carne De Vânat Și Chiftele De Pancetta Afumate Cu Varză Creț Și Păstârnac.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală medie cu apă la fierbere. Folosiți un cuțit pentru a tăia capetele tulpinii de varză și folosiți degetele pentru a trage frunzele departe de orice coaste centrale groase. Clătiți varza într-un filator de salată, apoi tocați aproximativ. Sareți apa și albiți varza timp de aproximativ 2 minute, apoi scurgeți-o și răciți-o într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
KaleKale
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
În timp ce varza se răcește, combinați curcanul, ceapa, usturoiul, pesmetul, parmezanul, oul, coaja de lămâie, sarea, piperul și nucșoara într-un bol mare de amestecare. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a apăsa excesul de apă din varza răcită, apoi folosiți mâinile pentru a stoarce cât mai multă apă posibil—ar trebui să ajungeți cu o minge strânsă și densă de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
KaleKale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Așezați varza pe o tăietură și tocați-o mărunt, apoi adăugați la amestecul de curcan. Folosind mâinile, combinați amestecul până când este bine amestecat, dar evitați suprasolicitarea cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
KaleKale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Folosiți o lingură pentru a scoate o chiftelă de dimensiunea unei mingi de golf. Aruncați ușor amestecul de la o mână la alta pentru a împacheta ușor, doar până când bila se ține împreună, apoi așezați-o pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Continuați cu amestecul de curcan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Răciți chiftelele timp de aproximativ 30 de minute (acest lucru îi va ajuta să se țină împreună atunci când le prăjiți). În timp ce chiftelele se răcesc, faceți sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
6
Încălziți cele 2 linguri de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa, frunzele de dafin (dați frunzelor proaspete o lacrimă sau două pentru a-și elibera aroma), un vârf de sare kosher și câteva măcinări de piper și saut până se înmoaie, aproximativ 5-6 minute (dar nu se rumenesc). Dacă ceapa începe să se rumenească prea repede, adăugați un strop de vin alb sau apă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
7
Adăugați roșiile și amestecați pentru a combina, aduceți la fierbere și apoi reduceți focul și fierbeți aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8
Pentru a rumeni chiftelele, încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, adăugați aproximativ jumătate din chiftele (nu supraîncărcați tigaia) și rumeniți pe toate părțile, folosind o lingură pentru a le întoarce pentru gătit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Transferați pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie și chiftelele rămase rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
10
Adăugați chiftelele rumenite în sosul de roșii și fierbeți ușor timp de aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
11
Îndepărtați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Serviți chiftelele peste tăiței scurți creți, cum ar fi fussili sau cavatappi, și acoperiți cu parmezan proaspăt ras suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CavatappiCavatappi
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista