Chiftele De Curcan Kale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftelele de Kale de curcan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 105 calorii. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 34 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de pesmet, mai multe măcinări piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chiftele de Curry galben și Kale, Pizza Bianca cu Kale și chiftele, și Carne De Vânat Și Chiftele De Pancetta Afumate Cu Varză Creț Și Păstârnac.
Instrucțiuni
Aduceți o oală medie cu apă la fierbere. Folosiți un cuțit pentru a tăia capetele tulpinii de varză și folosiți degetele pentru a trage frunzele departe de orice coaste centrale groase. Clătiți varza într-un filator de salată, apoi tocați aproximativ. Sareți apa și albiți varza timp de aproximativ 2 minute, apoi scurgeți-o și răciți-o într-o strecurătoare.
În timp ce varza se răcește, combinați curcanul, ceapa, usturoiul, pesmetul, parmezanul, oul, coaja de lămâie, sarea, piperul și nucșoara într-un bol mare de amestecare. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a apăsa excesul de apă din varza răcită, apoi folosiți mâinile pentru a stoarce cât mai multă apă posibil—ar trebui să ajungeți cu o minge strânsă și densă de varză.
Așezați varza pe o tăietură și tocați-o mărunt, apoi adăugați la amestecul de curcan. Folosind mâinile, combinați amestecul până când este bine amestecat, dar evitați suprasolicitarea cărnii.
Folosiți o lingură pentru a scoate o chiftelă de dimensiunea unei mingi de golf. Aruncați ușor amestecul de la o mână la alta pentru a împacheta ușor, doar până când bila se ține împreună, apoi așezați-o pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Continuați cu amestecul de curcan rămas.
Răciți chiftelele timp de aproximativ 30 de minute (acest lucru îi va ajuta să se țină împreună atunci când le prăjiți). În timp ce chiftelele se răcesc, faceți sosul de roșii.
Încălziți cele 2 linguri de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa, frunzele de dafin (dați frunzelor proaspete o lacrimă sau două pentru a-și elibera aroma), un vârf de sare kosher și câteva măcinări de piper și saut până se înmoaie, aproximativ 5-6 minute (dar nu se rumenesc). Dacă ceapa începe să se rumenească prea repede, adăugați un strop de vin alb sau apă).
Adăugați roșiile și amestecați pentru a combina, aduceți la fierbere și apoi reduceți focul și fierbeți aproximativ 20 de minute.
Pentru a rumeni chiftelele, încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, adăugați aproximativ jumătate din chiftele (nu supraîncărcați tigaia) și rumeniți pe toate părțile, folosind o lingură pentru a le întoarce pentru gătit uniform.
Transferați pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie și chiftelele rămase rumenite.
Adăugați chiftelele rumenite în sosul de roșii și fierbeți ușor timp de aproximativ 25 de minute.
Îndepărtați frunzele de dafin.
Serviți chiftelele peste tăiței scurți creți, cum ar fi fussili sau cavatappi, și acoperiți cu parmezan proaspăt ras suplimentar.